Gölcük İlkokulu

Vizyon: Yılmadan, bıkmadan çalışarak akademik, sosyal ve kültürel bakımından Balıkesir’in en gözde okullarından biri olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda Milli Eğitiminin ilkelerine uygun olarak eğitim-öğretimi gerçekleştirmek, bütün öğrencilerin eğitilmesini ve öğrenmesini sağlamak, öğrencilerimizin kendi potansiyelleri doğrultusunda gelişmelerini, onların bilgili, becerikli, çevre ile bütünlesmiş, toplumun sosyal ve kültürel değerlerini benimsemis, içinde bulunduğu toplumu sosyal ve kültürel yönlerden etkileri olabilecek, kendine güvenen ve kendini gerçeklestirmis bireyler olarak yetismelerine ortam saglamak, ögrencilerimizin gelişimlerinde ailenin de eğitiminin önemli olduğunu bilerek ve öğrencilerimizin 21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız

Başarılar: -

Saatler: 09.00-15.15
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Servis yoktur. Öğretmenlerimiz geliş gidişlerini toplu olarak kendi araçlarıyla yapmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Futbol, basketbol, Voleybol, Tenis, masa tenisi ve Çocuk Oyun alanları ile Çocuk Parkı bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: 2014, 2016 ve 2019 Yıllarında TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları düzenlenmiştir. Bunların dışında okulumuzda BİGEP projesi yürütülmektedir.
Proje Çalışmaları: BİGEP
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Diğer Hususlar: -

WEB - https://sindirgigolcukilkokulu.meb.k12.tr

Adres - GÖLCÜK MAH. 5 EYLÜL CAD. NO 60 SINDIRGI / BALIKESİR

Kütüphane Kitap Sayısı :1210
Öğretim Şekli :Okulumuz Ortaokul İle birlikte eğitim vermektedir. İstatistiksel bilgiler, İlkokul baz alınarak gösterilmiştir. Taşıma merkezidir. Normal Eğitim yapılmaktadır. 1-2 ve 3-4 olacak şekilde birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Mahalle Gölcük Mahallesi Sındırgı/BALIKESİR

Adres - GÖLCÜK MAH. 5 EYLÜL CAD. NO 60 SINDIRGI / BALIKESİR

Ulaşım Yol asfalt olup, sabah Balıkesir ve Sındırgı İlçesine Sabah gidiş, akşam dönüş olarak minibüsler bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Balıkesir:43 Km Sındırgı:23 Km Bigadiç : 17 Km